Bine ati venit

Fondată în anul 2004, compania Bermo Group este un jucător important al segmentului rezidenţial premium, finalizând vile şi apartamente noi spaţioase şi confortabile, în clădiri care oferă un standard ridicat al locuirii.

Proiectele finalizate în Arad şi Cluj demonstrează că suntem un dezvoltator imobiliar ce duce la bun sfârşit, cu succes, ceea ce începe. Siguranţa, intimitatea şi confortul s-au transformat din simple enunţuri în valori certe oferite clienţilor Bermo Group odată cu vilele şi apartamentele noi. Astăzi putem afirma că am reuşit să venim în întâmpinarea exigenţelor unor clienţi educaţi, rafinaţi, care privesc achiziţia unui apartament nou în termeni de investiţie: investiţie în confortul familiei, în intimitate, în propria imagine, în siguranţa economică.

Astăzi, după 7 ani de activitate, demonstrăm aceeaşi seriozitate şi capacitate a noastră de a construi proiecte de calitate şi de a finaliza ceea ne propunem. În 2009 am reuşit finalizarea a trei proiecte imobiliare de anvergură în Arad: Bermo Residence, Bermo Orizont şi Bermo Ambient, proiecte care au adus clienţilor noştri satisfacţia unei locuinţe moderne, a unui apartament nou ce le oferă calitatea locuirii pe care o doresc, satisfacţia unei investiţii sigure şi satisfacţia unui partener de afaceri onest, care gândeşte pe termen lung. De asemenea, 2010 a fost anul extinderii în Cluj Napoca, Bermo Group devenind acţionar majoritar al CRE, autorul proiectelor rezidenţiale de lux Dora Park si Bella Park. În aceleaşi linii directoare, Bermo Group a intrat pe piaţa imobiliară braşoveană cu proiectul rezidenţial Alphaville Braşov, care se dovedeşte a fi de succes, braşovenii apreciind trăsăturile premium ale apartamentelor şi mai ales preţul corect.

Mai multe despre Bermo